Social

Angajări la primării

Ordonanța care blochează angajările la stat va fi discutată astăzi în ședință de guvern. În ultimele săptămâni a fost o avalanșă de angajări la stat, care continuă pe parcursul lunii mai.

Primăria orașului Târgu Cărbunești anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de consilier.

Postul de consilier superior este în cadrul compartimentului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Târgu Cărbunești.

Pentru ocuparea postului de consilier sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice și vechime minimă în specialitatea studiilor de 7 ani.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs se va încheia la data de 29.05.2023. Susținerea probei scrise este programată pe data de 13.06.2023, ora 10:30, iar data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Locaţia de desfăşurare a concursului este sediul Primăriei orașului Târgu Cărbunești, județul Gorj.

Primăria comunei gorjene Peștișani anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de consilier juridic.

Postul este în cadrul Compartimentului Juridic, Achiziții Publice, Stare Civilă, Resurse Umane din cadrul Primăriei Peștișani.

Candidații care vor să ocupe acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice de minimum 7 ani.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 09.05.2023 - 29.05.2023, iar data de susținere a probei scrise este 13.06.2023, ora 09:00.

 

 

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: