Politică

Ponta o apără pe sportiva linșată de LGBT

Sorana Cîrstea este victima unor atacuri fără precedent pe rețelele sociale, după ce a postat un mesaj pe Instagram, caracterizat ca fiind cu tentă homofobă.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, care a stârnit furia propagandiștilor LGBT.

În apărarea sportivei a sărit fostul prim-ministru Victor Ponta, tot în spațiul virtual.

"Sorana Cîrstea a spus ceva ce eu, și mulți alții, considerăm de bun simț! Iar cei care nu sunt de acord cu opinia Soranei au dreptul lor la o opinie diferită - nu le interzice nimeni nimic!

Dar recunosc că sunt total scârbit de ipocrizia care a ocupat tenisul profesionist (mai ales la Wimbledon). Orice jucător (jucătoare) care nu are rezultate dar face declarații pro LGBT sau anti Rusia devine vedetă.

Dacă un sportiv cu rezultate ca Djokovic (sau Sorana) are opiniile sale diferite de Propaganda oficială - devine un paria! Sportul este despre sport - nu politică Și sportivii au dreptul la păreri despre lucruri de bun simț! Bravo Sorana - Bravo Djokovic! Keep fighting!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

 

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: