Politică

Bejinaru acuză Aparegio de sabotaj

Viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, susține că “operatorul de apă canal Aparegio Gorj SA își bate joc de târgujieni, și nu numai, sabotând, într-un mod josnic, autoritatea locală”. 

Bejinaru acuză Aparegio că a debranșat de la rețeua de apă câteva blocuri din Tg-Jiu, în plină vară, pentru datorii mai vechi ale asociației de proprietari. “Oamenii sunt contorizați pe fiecare scară de bloc și individual, iar datoriile sunt infime sau zero”, susține viceprimarul. 

Cu toate astea, începând de pe 27 iunie a fost sistată furnizarea apei în cadrul asociației nr. 39, dar debranșarea de la furnizare s-a făcut numai la cele două scări ale blocului 56 A. “Oamenii sunt persiflați de cei de la Aparegio în încercarea lor de a le explica faptul că li s-a făcut o nedreptate”, a mai spus Bejinaru.

Potrivit acestuia, același comportament abuziv îl are Aparegio și față de Primăria Tg-Jiu. “După ce Edilitara a finalizat lucrările pe strada Aleea Plopilor și a fost turnat stratul de uzură, Aparegio a spart strada! Este un proiect mare, finanțat din banii târgujienilor, care prevede modernizarea cartierelor, schimbarea și modernizarea sistemului de canalizare, reconfigurarea parcărilor, reamenajarea spațiilor verzi și modernizarea străzilor și aleilor, iar Aparegio își bate joc de toate aceste lucrări”, acuză viceprimarul din Târgu Jiu. 

Bejinaru nu suspectează societatea de amatorism, ci de sabotaj cu premeditare. “Pe înțelesul tuturor, după ce Primăria Tg Jiu a refăcut rețeaua, conducte noi, racorduri noi, vine Aparegio și sparge strada pentru că au uitat să oprească apa pe vechea conductă și au avut avarii!!! Așa ceva nu se poate încadra la amatorism, ci doar la premeditare. Să facă bine acum să suporte pagubele create, cât și pierderea apei pe care o regăsim ca de obicei în facturi”, a scris viceprimarul pe pagina de socializare.

Bejinaru cere operatorului de apă-canal să oprească bătaia de joc: “Este inadmisibil ca Societatea Aparegio să se comporte ca un stat în stat și cred că a venit momentul să oprim bătaia asta de joc la adresa târgujienilor! În altă ordine de idei, trebuie să regândească o formulă de calcul fiindcă în facturile târgujienilor se regăsesc aceste pierderi inmăsurabile despre care vedem că nu fac vorbire! Aceste probleme nu sunt priorități pentru societatea de apă și canal. Mai simplu pentru ei, să bage mâna în buzunarul cetățenilor”.

Aparegio rămâne eterna problemă prin mai toate localitățile din județul Gorj. Cu un aparat stufos, plin de sinecuri și amantlâcuri, conduce în topul societăților care funcționează în detrimentul cetățenilor. 

Vizualizări: 2,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: