Politică

Iordache vrea schimbarea lui Gârjoabă de la Minprest. Consiliul de Administrație, convocat în această săptămână”

Mai multe surse anunță că liberalii doresc schimbarea lui Gabriel Gârjoabă din funcția de director general al Minprest. Nu este pentru prima dată când apare un astfel de zvon, însă acum s-a trecut la treabă.

Joi, a fost convocată ședința Consiliului de Administrație, iar pe ordinea de zi se află și schimbarea lui Gabriel Gârjoabă din funcția de director general.

Se pare că de acest lucru nu ar fi străin președintele Consiliului de Administrație al Minprest, Sebastian Brânzan, care ar fi fost informat despre acest aspect la unul din chefurile la care a luat parte în zona Turceniului.

Faptul că nu a ascultat ordinul de la vremea respectivă i-ar fi adus acestuia o nouă întrevedere cu senatorul Ion Iordache, dar și cu un personaj important din conducerea Complexului Energetic Oltenia, ocazie cu care i s-a cerut, din nou, convocarea de urgență a Consiliului de Administrație, iar pe ordinea de zi să se regăsească punctul ce vizează schimbarea directorului general.

Mai mult decât atât, aceleași surse spun că s-ar merge până la schimbarea tuturor membrilor C.A-ului în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla. De situația de la Minprest a fost informat și directorul general al CEO, Dan Iulius Plaveti, care ar fi discutat și el cu Iordache pe această temă.

Vizualizări: 1,982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: