Social

Au alimentat mașinile... cu apă

Staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman a fost închisă temporar de comisarii Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorilor (CJPC) Neamţ după ce mai mulţi şoferi au reclamat, vineri, că au alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină.

"Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător", a declarat, într-un comunicat, comisarul şef al CJPC Neamţ, Vlad Ciurea.

Potrivit sursei citate, rezultatele controlului vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.

Mai mulţi şoferi care au alimentat în staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman au fost nevoiţi să cheme autoplatforme pentru a transpora maşinile în service, după ce acestea nu au mai pornit.

Rezultatele preliminarii arată că pompele staţiei de carburanţi ar fi alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină, din cauze rămase deocamdată necunoscute. 

actualizare -.Compania vizată ne-a transmis următorul punct de vedere:  „Este o situație punctuală excepțională, care a apărut ca urmare a unei intervenții programate de calibrare a rezervorului. Am intervenit prompt pentru remedierea situației. Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relații clienți și analizăm ce măsuri de suport și compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în stația din Roman, să ia legătura cu noi."

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: