Eveniment

Pompier condamnat după un scandal în bar

Un salariat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj a fost condamnat la începutul acestei săptămâni de Tribunalul Militar Timiș. Pedeapsa este de un an de închisoare cu amânarea executării pedepsei, sentința nefiind definitivă.

Pompierul a fost implicat în toamna anului 2019 într-un scandal în urma căruia au fost reținute cinci persoane. Bătaia a avut loc în incinta unui local public de pe raza comunei Bărbătești din județul Gorj.

În timpul bătăii au fost provocate mai multe distrugeri în interiorul localului. Pe 8 octombrie 2019, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, faţă de cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 41 de ani, din comuna Bărbăteşti, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Gorj pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Totul a pornit de la scandalul pe care îl făceau cei cinci, deranjând un alt client care era cazat în aceeași clădire. Acesta le-a cerut chefliilor să facă liniște, dar a fost luat la bătaie. În apărarea lui a sărit administratorul localului, care a fost și el izbit de pereți.

Cele două victime au refuzat să fie transportate la spital. 

Vizualizări: 1,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: