Eveniment

Scandalagiu băut, lovit cu sticla în cap

Un bărbat de 30 de ani din Târgu Jiu a fost condamnat definitiv după un scandal care a avut loc acum trei ani. Tânărul a scăpat doar cu amendă penală în cuantum de 1800 lei, reprezentând 90 zile - amendă în cuantum de 20 lei ziua. Prietenul lui, în vârstă de 31 de ani, a primit 2.400 de lei amendă penală.

Scandalul a avut loc în martie 2017 la Scoarța, în județul Gorj. Bărbatul bătut este cel care a început scandalul. Acesta a băut câteva beri, după care a rugat un prieten să îl ducă la Târgu Jiu. Acesta a refuzat, bărbatul s-a enervat și a început să trântească lucruri, vărsând berea în cafeaua unei tinere care era la bar cu prietenul ei.

Acesta din urmă a sărit la bătaie și i-a dat cu o sticlă în cap celui beat, iar când lucrurile păreau să se liniștească a mai venit un bărbat, care l-a lovit cu pumnii și picioarele, victima fiind deja căzută.

Potrivit documentului de la instanță, femeia a început să strige  ,,iubi, iubi, fii cuminte”, i-a luat pe cei doi bărbați și au plecat la mașină. Bețivanul s-a ținut însă după ei și a mai iscat un scandal, după care a anunțat poliția.

Omul și-a scos și certificat medico-legal din care a rezultat că a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale și asta a stat la baza condamnării cu amendă penală, care a rămas definitivă.

Vizualizări: 2,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: