Eveniment

Polițistă prinsă cu un fugar din arestul la domiciliu

O polițiștă este cercetată disciplinar după ce a fost găsită în locuința unui bărbat arestat la domiciliu pentru tentativă de omor.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 29 septembrie, în jurul orei 18:40, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei, un alt bărbat ar fi părăsit locuința unde se afla în arest la domiciliu, pentru tentativă la omor.

“Din verificările efectuate de către patrula care a intervenit la fața locului, a rezultat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței o persoană de sex feminin, despre care s-a stabilit faptul că are calitate de agent de poliție și se afla în timpul liber.

În cauză, a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliție identificat în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință”, a transmis IPJ Călărași.

Polițista activează în sistem încă din anul 2020

Vizualizări: 2,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: