pamFLEȚI

Na progres! În Spania, tinerii de 16 ani își vor putea schimba sexul fără acordul părinților

Nu pot să mor liniștit până nu văd implementarea acestei legi pe întreg mapamondul. CASTELE au ajuns să conducă lumea spre cel mai rapid regres, numit progres. 

La un an după ce a fost prezentat Consiliului de Miniștri, proiectul „Legii trans”, așa cum se numește, a fost adoptat de guvernul spaniol. Se văd valuri și se aud ropote de aplauze în tribunele bruxeleze!

„Legea pentru egalitatea reală și efectivă a persoanelor trans și pentru garantarea drepturilor LGBTI” a fost scrisă de ministrul egalității Irene Montero din partidul de extremă stânga Podemos. Care nu ați auzit de el... este un fel de USR de pe la noi. Aceleași concepții, aceleași eprubete... aceeași lipsă de trăire a lumii reale. 

Mândrie mare că, în curând, copiii, de la 16 ani, nu vor mai avea nevoie de acordul părinților pentru... schimonosirea trupului. Zic! Acordul părinților va fi necesar doar între 14 și 16 ani, iar un judecător va trebui să se pronunțe asupra copiilor cu vârsta între 12 și 14 ani care doresc să fie identificați de sexul opus sau de unul dintre numărul în creștere rapidă de „genuri”. OAU!! Câtămai exprimare neuronală bășește mintea ăstora.. 

Cică, spun ei, copiii sub 12 ani nu își vor putea schimba sexul sau genul în registrul civil, dar își vor putea schimba numele și vor putea cere să fie tratați precum copii de sex opus, inclusiv în utilizarea toaletelor și a vestiarelor.

Ferească Dumnezeu... poftim dezbateri și legi moderniste pe care tâmpul din mine nu le poate înțelege și accepta! 

În final, m-am mai liniștit puțin. Legea zice că: "O persoană care săvârșește o infracțiune va fi judecată în funcție de sexul său, așa cum este consemnat în registrul civil la momentul săvârșirii infracțiunii".

Așa da, băietele la pușcăria de fete și băiețoaiele la pușcăria de băieți. Măcar nu se înmulțesc! Haștag Rezist - sunteți bine?

Vizualizări: 2,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: