pamFLEȚI

Alți proști și chinezii ăștia! Mai fac patru centrale pe cărbune

Scăpați de sub supravegherea Gretei și a lui Gates, China Energy Investment, cea mai mare companie minieră de cărbune din țară, a crescut investițiile și producția, totul pentru a-și spori siguranța energetică. 

Investițiile în dezvoltare au crescut cu 51%, până la 49,3 miliarde de yuani (7,3 miliarde de dolari) în primele șase luni față de aceeași perioadă din 2021, a declarat compania din Beijing într-o declarație postată pe contul WeChat China Electric Power News, susținut de stat. CEIC a început să lucreze la 11 proiecte energetice cu o capacitate de 12,4 gigawați, care vor costa 86,1 miliarde de yuani.

 

Așadar compania și-a sporit producția de cărbune cu 6,2%, până la 300 de milioane de tone și a crescut vânzările la 390 de milioane de tone (interesant de știut unde vinde).

De asemenea, Grupul a declarat că a finalizat două centrale electrice pe cărbune și a primit aprobarea de a construi cel puțin alte patru!!!

Ce-ar mai fi de spus? Succesuri, bun lucru, să fie într-un ceas nepoluant... Norocul lor că au făcut evacuările noxelor undeva pe Marte, că altfel... veci pururi nu primeau accept să dezvolte această linie de producție "nociv de sigură" pentru siguranța energetică! 

Sper să se sesizeze Ursula și pleiada de ONG-iști. Bilete către China le iau eu, doar dus!

Vizualizări: 5,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: