pamFLEȚI

Homosexualii contactează mai ușor Variola maimuței. Vând cepuri!

Scandal mare la OMS-ul vieții pe tema virusului Variolei maimuței. Unii cer declanșarea procedurilor de urgență, în timp ce alții mai echilibrați exclud necesitatea unei asemenea decizii.

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a intervenit personal după ce nouă membri ai comitetului de experți s-au opus declarării stării de urgență a focarului de variolă a maimuței, în timp ce doar șase au fost pentru.

OMS se plânge că există aproximativ 16.000 de cazuri confirmate în 75 de țări și regiuni, deși majoritatea cazurilor sunt din Europa.

Hai să aprofundăm, că devine interesant!

Tot Organizația Mondială a Sănătății susține că un număr mare de cazuri au apărut la persoane cu vârste cuprinse între 31 și 40 de ani, iar majoritatea dintre acestea au fost la pacienți de sex masculin. 

Chiar dacă oricine este predispus la boală, marea parte a cazurilor de variola maimuței au fost în rândul bărbaților care au făcut sex cu bărbați. Trist! Trist că în asemenea cazuri se impune o campanie de prevenire, dar se evită, pentru a nu blama comunitatea respectivă! Guvernul Regatului Unit a extins recent furnizarea vaccinului împotriva variolei Imvanex.... că-i eficient în rândul unor bărbați homosexuali și bisexuali, expuși riscului. Și UE a săltat mânuța sus și a aprobat ca Imvanex să vizeze variola maimuțelor. 

Mutare greșită. Zic! În loc de acest Imvanex, văd mult mai eficient "montarea unui cep în dos"!! Creativitatea mea asta mă îndemna să fac dacă mă simțeam expus. Odată ce aveam "eșapamentul" astupat... adio riscuri. În fine, nu-s cadru medical să contrazic pe intensiv, dar rămân la ideea că prevenția trebuie să vină pe cale naturală. Continuăm...

„Acesta este un focar concentrat în rândul bărbaților care fac sex cu bărbați, în special a celor cu mai mulți parteneri sexuali”, a spus Tedros. Aici jignește amețitul ăsta. Îi face curvoi, ceea ce nu se încadrează în rândul termenilor prea academici. 

În fine, Tedros continuă și susține că: „Asta înseamnă că focarul poate fi oprit cu strategiile potrivite în grupurile potrivite”. Exact ce spuneam. Țintesc bine...dar trag pe lângă. 

OMS a recomandat națiunilor să implementeze un răspuns coordonat pentru a opri transmiterea... recomandări de călătorie, supraveghere, vaccin... numai cepuri, nu. 

E clar. Mă opresc. Ăștia văd numai vaccinuri, refuză orice soluție aplicabilă. Eu rămân un tip încrezător, am conceput o matriță de confecționat cepuri pe diferite dimensiuni și din diferite esențe lemnoase. Aștept oferte!

Acest articol este un pamflet pe alocuri și nu trebuie tratat prin vaccinare! De ce? Fiindcă citatele sunt autentice!

 

Vizualizări: 2,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: