Eveniment

N-a avut nicio șansă

Un şofer de 46 de ani, din oraşul Petrila, a murit într-un accident rutier care a avut loc luni după-amiază pe DN 66, în localitatea Băniţa, după ce a intrat în coliziune frontală cu un camion cu remorcă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani şi un echipaj de descarcerare grea, de la Detaşamentul Deva. De asemenea, a fost prezent un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara.

În imaginile transmise de la faţa locului de ISU Hunedoara se poate observa că autoturismul este distrus în cea mai mare parte, mai mult de jumătate din maşină fiind prinsă sub cabina camionului.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, autoturismul a intrat pe contrasens şi a lovit frontal ansamblul de autovehicule, care era condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Pui. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului rutier.

Vizualizări: 2,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: