Eveniment

Șofer decedat în mașină

Un bărbat din Rovinari, în vârstă de de 61 de ani, a murit, luni, după ce i s-a făcut rău la volan. Mașina pe care o conducea a intrat într-un alt autoturism, la intrarea în municipiul Târgu-Jiu.

Un echipaj medical a fost chemat la locul incidentului și a efectuat manevre de resuscitare conducătorului auto, care, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

”Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din orașul Rovinari. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului de 61 de ani, însă din păcate a fost constatat decesul”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 

Vizualizări: 2,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: