Diaspora

Tânăr român, împins în fața trenului de doi italieni

Un tânăr român de 15 ani a fost împins în fața unui tren de doi adolescenți italieni dar băiatul a scăpat cu viață însă cu foarte multe răni.

Acuzaţia adusă celor doi italieni este de tentativă de omor şi tentativă de jaf, conform Rador. Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi adolescenţi de 14 şi 15 ani, care acum sunt în închisoarea pentru minori din Torino. 

”Este o minune că un adolescent în vârstă de 15 ani se află încă în viaţă, după ce un alt tânăr, italian, de aceeaşi vârstă, însoţit de un prieten, l-a împins sub roţile unui tren care trecea cu o viteză redusă prin Gara Seregno, în provincia Monza. Presa italiană a relatat despre acest accident, că a izbucnit de la un mesaj trimis de victimă pe telefonul unei colege, mesaj care l-a iritat pe agresor în aşa măsură, că l-a urmărit pe băiat până la gară. Imediat au început insultele și acuzaţiile. Când adolescentul a reacţionat, rivalul său l-a împins violent înspre tren. Lovindu-se la cap, adolescentul a căzut pe şine, reuşind într-un mod miraculos să se prindă totuşi între peron şi roţile vagonului, aceasta în timp ce atacatorii fugeau de la faţa locului. Acest adolescent, al cărui nume nu apare nicăieri în presa italiană, este român, iar în prezent se află în spitalul din Monza în stare de şoc, cu un traumatism cranian vizibil şi cu o fractură de gleznă” a transmis sursa citată. 

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: