Eveniment

Polițist local, băut la volanul mașinii de serviciu - VIDEO

Tupeu inimaginabil al unui polițist local din Târgu Jiu. Mihai Turcu a fost prins conducând autoutilitara Poliției Locale cu o alcolemie de 0,32 mg/l în aerul expirat.

 

Informația a fost confirmată de Poliția Locală Târgu Jiu: “Un polițist local din cadrul Serviciului Circulație Rutieră a fost depistat astăzi, în timpul serviciului, având o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția Locală Târgu Jiu nu tolerează astfel de abateri, astfel încât au fost întocmite toate documentele necesare sesizării comisiei de disciplină, cu propunerea celei mai aspre măsuri, în acest sens”.

O reacție dură a avut și primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. “Este o abatere disciplinară gravă, pe care nu o pot tolera. Comisia de disciplină va decide soarta polițistului și se va merge pe cea mai aspră măsură! Comportament nedemn pentru angajatul unei instituții care s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă și a început să capete o imagine mult mai bună. Este o situație gravă și sper sa fie și ultima”, a spus Romanescu.

Comportamentul acestui polițist a fost criticat de mai multe persoane, dar abia acum ne dăm seama că la baza acestuia stătea consumul de alcool.

Vizualizări: 24,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: