Eveniment

Plata taxelor locale la Mătăsari, cu ajutorul unei aplicații  

Cetățenii comunei gorjene Mătăsari au fost anunțați că pot de cum înainte să plătească și online taxele și impozitele locale. 

Administrația locală le oferă această posibilitate, cu ajutorul unei aplicații mobile.  ”Primăria Comunei Mătăsari pune la dispoziția contribuabililor serviciile de plată online a impozitelor și taxelor locale, prin aplicația Avansis Mobile. Aplicația rulează atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pe cele cu iOS și este menită să simplifice accesul cetățenilor din comuna Mătăsari la informațiile lor fiscale. După descărcarea și instalarea aplicației din Google Play sau App Store (pentru terminalele cu iOS), conectarea la Contul Fiscal se face folosind CNP-ul, o adresă de mail și un număr de telefon”, au transmis reprezentanții primăriei. 

Aplicația poate fi utilizată cu ușurință, mai spun autoritățile locale, cetățenii putând accesa în acest fel informații precum obligațiile de plată, stadiul documentelor depuse sau pot primi notificări publice.

”De asemenea, prin înrolarea unui card bancar, vă puteți achita obligațiile de plată-taxe, impozite, amenzi sau alte datorii către bugetul de local -în câteva secunde”, au mai transmis reprezentanții primăriei. 

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: