Eveniment

Pițurcă, eliberat din arest după  24 de ore

Fostul selecționer al echipei naționale a României a ajuns marți pentru a doua oară la DNA pentru a da explicații, fiind ulterior eliberat din arest și plasat sub control judiciar. 

Victor Pițurcă nu este singurul membru al familiei care trebuie să dea explicații în acest dosar, marți fiind prezent la DNA și Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă.

Cei doi au fost audiați în dosar alături de Gabriel Țuțu, directorul general al Romarm din 2019 care a fost agent de poliție, iar apoi a lucrat 10 ani în SRI. Prin intermediul firmei deținute de Alex Pițurcă, fostul selecționer al echipei naționale a României ar fi plătit transportul unor măști care au ajuns la Institutul „Ana Aslan”, însă acestea au prezentat probleme. Erau de calitate proastă, se rupea elasticul și nu asigurau protecția necesară personalului medical.

Fostul selecționer al naționalei României este acuzat de cumpărare de influență, în timp ce Gabriel Țuțu de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, trafic de influență în formă continuată și fals intelectual.

Vizualizări: 970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: