Eveniment

Un pieton a fost ucis și trei persoane rănite de același șofer

Un pieton a fost ucis luni seară când traversa printr-un loc care nu era iluminat din orașul Reșița iar șoferul care l-a lovit a mai accidentat trei persoane încercând să evite tragedia.

 

Victima accidentului care a avut loc luni seară, la ieşire din Reşiţa, a încercat să traverseze strada, într-o zonă fără iluminat public. Șoferul care a încercat să evite pietonul şi a virat brusc la stânga, lovind o altă maşină. Pietonul a decedat în urma accidentului rutier iar alte trei persoane au fost rănite.

”Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocşa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula din direcţia Caransebeş către Reşiţa, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reşiţa, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reşiţa”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Pe lângă decesul pietonului a rezultat şi rănirea altor 3 persoane, şoferul de 51 de ani şi doi pasageri din acelaşi autoturism, cele trei victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: