Anchetă

Fiu de sindicalist, Crăciun după gratii

„Mati”, fiul liderului de sindicat Adrian Marciuc, din CE Oltenia, va petrece și acest Crăciun după gratii. Acum doi ani, în septembrie, Robert Cristian Marciuc a fost condamnat la 3 ani și două luni de închisoare pentru trafic de droguri. Tânărul fusese admis la o facultate din Timișoara, însă a devenit rapid dealer de cannabis și ecstasy pentru colegii săi. 

Miercuri, „Mati”, așa cum este cunoscut între prieteni, a solicitat să fie liberat condiționat, dar cererea i-a fost respinsă de instanță. Marciuc jr. se află încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu.

„În temeiul art. 587 C.pr.pen. rap. la art. 100 şi urm. C.pen , respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat M. R.-C., în prezent deţinut în Penitenciarul Tg-Jiu, din executarea pedepsei de 3 ani și 2 luni închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr.58/2020, pronunţată de Tribunalul Timiș, M.E.P.I. nr. 96/2020. În baza art. 587 al. 2 din C.pr.p., fixează termen de reiterare la data de 01.04.2023. În baza art. 275 al. 2 din C.pr.p., obligă petentul condamnat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 150 lei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta sentinței pronunțate pe 14 decembrie de către Judecătoria Târgu Jiu.

În trecut, Robert Marciuc a fost implicat în câteva scandaluri de răsunet în municipiul Motru: a agresat, fără niciun motiv, doi soți pe stradă și a făcut scandal într-un bar, lovind-o pe barmaniță.

Vizualizări: 11,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: