Actualitate

Lucrări ilegale pe ”Calea Eroilor”. Complex rezidențial de lux, început fără autorizație! 

Lucrările de construcție la complexul rezidențial Coloana Park, pe terenul fostei fabrici de confecții din Târgu Jiu, au fost demarate ilegal de investitor. Polițiștii locali din Târgu Jiu au făcut verificări și au stabilit că investitorul nu deține autorizație nici pentru demolarea construcțiilor existente, nici pentru construirea complexului de lux. 

Coloana Park se află în zona protejată a Ansamblului Monumental "Calea Eroilor", fiind realizat în apropierea Coloanei fără Sfârșit. 

Polițiștii locali din Târgu Jiu au sesizat aceste nereguli organelor de cercetare penală. ”În urma verificărilor efectuate pe terenul fostei fabrici de confecții din municipiul Târgu Jiu, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecție Mediu, Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au constatat că au fost executate atât lucrări de desființare, cât și lucrări de construire, fără a fi obținute autorizațiile prevăzute de lege. În acest sens, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 Republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, au fost sesizate organele de cercetare penală, întrucât lucrările neautorizate au fost executate în zona construită protejată a Ansamblului Monumental "Calea Eroilor"”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu. 

Investitorul a primit și o sancțiune contravențională în valoare de 5000 lei, pentru amplasarea de mijloace de publicitate, fără a deține aviz temporar de publicitate. 

”Complexul Rezidențial Coloana Park reprezintă un concept unic, care îmbină stilul contemporan, modern luxuriant cu istoria plină de sentiment care învăluie zona”, este descrierea făcută de investitor în ceea ce privește complexul rezidențial de lux. 

Vizualizări: 1,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: