Social

Amplă acțiune de ecologizare la Bălești

Mai sunt câteva zile până la Paște, astfel că autoritățile locale din comuna gorjeană Bălești se grăbesc să termine curățenia de primăvară. 

La sfârșitul săptămânii a fost o amplă acțiune de ecologizare la nivelul comunei Bălești, la care au participat peste o sută de persoane. Primarul Mădălin Ungureanu a participat la activitățile de ecologizare alături de consilierii locali, de salariații primăriei și ai SC Util Local, de elevii și profesorii din comună.

“Să păstrăm comuna curată depinde de fiecare dintre noi”, a transmis primarul localității.

De altfel, primarul din Bălești a luat o decizie mai puțin obișnuită văzând că nu poate face față cetățenilor care aruncă deșeuri la voia întâmplării. A montat camere ascunse în toată comuna și așa a reușit să identifice mai multe persoane care au aruncat tot felul de resturi în pădure, la marginea comunei ori pe malul apei. „Am împânzit toată comuna cu astfel de camere ascunse. Să știți că au dat rezultate”, a spus primarul din Bălești, Mădălin Ungureanu.

Localnicii susțin această inițiativă, mai ales că sunt siguri că deșeurile sunt aduse de oameni din alte localități și aruncate pe raza comunei Bălești.

Vizualizări: 1,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: