Actualitate

Concurs pentru șefia secțiilor de poliție rurală din Târgu Jiu și Motru

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a scos la concurs funcțiile de șef secție II pentru Secția 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu și Secția 3 Poliție Rurală Motru. Pentru a concura pentru aceste posturi, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiții. 

Doritorii trebuie să fie ofițeri de poliție, cu studii superioare în domeniul fundamental științe sociale, într-una din ramurile de știință: științe juridice, științe economice, științe administrative, științe ale comunicării, științe militare, informații și ordine publică sau în domeniul fundamental științe inginerești.

De asemenea, trebuie să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop, să deţină gradul profesional de minimum inspector de poliţie, să aibă vechime în muncă 5 ani, din care tot atâția în Ministerul Afacerilor Interne, dar și cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. O altă condiție este să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu. 

Candidaturile pot fi depuse până în data de 26 aprilie, pe e-mail. Examenul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, programat să aibă loc în data de 16 mai. 

Vizualizări: 1,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: