Social

O femeie din România are 20 de copii

„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim”, este vorba după care s-au ghidat în viață Georgiana Văcaru și soțul ei.

Femeia are 44 de ani și 20 de copii, cel mai mare în vârstă de 25 de ani. Trăiește în comuna Stoenești, din județul Argeș, într-o casă cu opt camere, ridicată de soțul ei care lucrează sezonier în străinătate.

Georgiana spune că se descurcă cu toți copiii, mai ales că cei mari îi ajută pe cei mici. Financiar, familia Văcaru este ok grație membrilor familiei care muncesc, dar și alocațiilor încasate de la stat.

”Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui. Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei…”, a spus mama copiilor, conform Newsweek.ro.

Cu 22 de membri, familia Văcaru era în 2020 cea mai numeroasă familie din România. Georgiana și Iosif s-au întâlnit la biserica penticostală din sat și după ce femeia a devenit majoră s-au căsătorit.

Recordul mondial în materie de nașteri este deținut de o femeie din Africa, mamă a 44 de copii.

 

 

Vizualizări: 1,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: