Social

O instituție publică din Gorj cumpără două case. Zonele de interes! 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj intenționează să cumpere două case. Acestea vor fi utilizate pentru înființarea unor servicii sociale, case de tip familial pentru copii. 

Prezintă interes pentru instituție imobilele situate în Târgu Jiu și localitățile componente ale acestuia, precum și din localități precum Bălești, Lelești, Stănești, Dănești, Turcinești, Drăguțești, Scoarța, Runcu și Arcani.

Casele trebuie să îndeplinească anumite cerințe. ”Fiecare imobil va deține o suprafaţă utilă minimă de 170 mp/casă, regim de înălţime P(parter)/P+1-2E (parter plus 1 sau 2 etaje)/P+M (parter și mansardă), cu sau fără subsol/demisol (beci), şi o suprafaţă de teren aferent casei de minim 300 mp (în afara terenului pe care este construită casa)”, se arată în anunțul DGASPC Gorj.

Casele de tip familial pentru copii care vor fi înființate vor avea o capacitate cuprinsă între 10-12 locuri fiecare. Pentru cumpărarea celor două case, instituția a alocat 2 milioane lei, câte 1 milion de lei pentru fiecare, bani din bugetul propriu. 

Pot depune oferte atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Formularele de ofertă pot fi depuse până în data de 22 septembrie, ora 11.00, la sediul instituției. Cei interesați trebuie să țină cont și de faptul că imobilele vor trebui eliberate în cel mult 45 de zile de la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. 

Vizualizări: 1,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: