Social

Peppy Dolce Vita, campioană din nou! Cea mai bună echipă de la Râșnov

Peppy Dolce Vita este campioană națională la minifotbal, categoria Old Boys. Gorjenii au format cea mai bună echipă de la Râșnov.Formația a trecut în finală de Tazmannschaft Bucureşti, cu un scor 2-1, în competiția care a avut loc în perioada 16-18 iunie.

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Ion Al-Ioani şi de Sergiu Popescu. Dorin Hîrsu, Răzvan Becheru, Florin Popete, Daniel Bălaşa, Cătălin Trofin, Romeo Rădoi, Ion Al-Ioani, Claudiu Dumitru, Sergiu Popescu, Aurel Popescu, Marius Negrea şi Ion Cănăvoiu au format trupa câștigătoare.

Stafful a fost compus din Daniel Buleac şi Petrişor Gurică.

Până în finală, gorjenii au obținut alte cinci victorii 5-1 cu Wolfs Tulcea (grupe), 4-1 cu Vulturii Dej (grupe), 5-1 cu Alaska Deva (optimi), 4-0 cu Atletic Club Constanța (sferturi) și 4-0 din nou cu Vulturii Dej (semifinale).

”Ar mai fi ceva de spus?”, întreabă cu mândrie campionii. Ar mai fi totuși ceva: Peppy Dolce Vita este CAMPIOANA NATIONALA la nivel de Old Boys si va participa la inceputul lunii septembrie la Masters Champions League, competitie ce se va desfasura la Oradea!

 

 

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: