Social

CSM Târgu Jiu va avea echipă de baschet masculin în Liga I

CSM Târgu Jiu va înscrie o echipă de baschet care va evolua în eșalonul secund al baschetului românesc, Liga I, și care va fi formată exclusiv din jucători localnici.

CSM Târgu Jiu anunță o mutare interesantă pentru baschetul gorjean. Rezultatele bune ale baschetbaliștilor juniori și generația bună de sportivi care au plecat din Târgu Jiu la vârsta junioratului pentru a putea face performanță, i-au convins pe oficialii secției de baschet că este momentul să înscrie o echipă și la nivel de Liga I în Campionatul Național de Baschet. 

Vestea este una bună pentru tinerii localnici care practică acest sport dar și  pentru iubitorii de baschet din Târgu Jiu, care vor avea parte de mai mult baschet în sezonul viitor. ”Vom avea o echipă formată din jucători tineri, localnici. Avem jucători de perspectivă, iar această echipă de Liga 1 va avea un rol bine definit, acela de dezvoltare a jucătorilor tineri”, este mesajul transmis de reprezentanții CSM Târgu Jiu. 

Odată cu începerea noului sezon competiţional, CSM Târgu Jiu va avea o echipă satelit, care va evolua în Liga I. Antrenorul care se va ocupa de pregătirea acestei echipe va fi anunțat de club în zilele viitoare.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: