Social

FC U Craiova este interesată de Reghecampf

Oficialii de la FC U Craiova recunosc că îl ia în calcul pe Laurențiu Reghecampf pentru postul de antrenor, dar nu exclud nici o revenire a lui Nicolo Napoli.

FCU Craiova a rămas fără antrenor principal după despărțirea neașteptat de rapidă de Joao Janeiro, iar Adrian Mititelu trebuie să se reorienteze rapid, în contextul în care noul sezon începe în mai puțin de o lună.

Marcel Pușcaș, președinte al clubului oltean, a recunoscut că atât Laurențiu Reghecampf, cât și italienii Nicolo Napoli și Cristiano Bergodi, reprezintă variante care sunt luate în calcul. Acesta a precizat că nu e nici un secret legat de plecarea antrenorului Janeiro. „Nu e nimic, a avut un foarte mult bun simț Janeiro, are probleme personale, a spus că vrea să rezilieze acest contract, e bine că a făcut-o înainte de a începe pregătirea propriu-zisă de vară. Reghecampf sigur că e o variantă, oricând, pentru orice echipă din fotbalul românesc, este antrenorul succesului în fotbalul românesc.

Reghecampf este antrenorul care a câștigat penultimul campionat cu FCSB, înaintea lui Gâlcă. Un antrenor foarte bun. Nu am o relație deosebită cu el, decât faptul că l-am adus de la Târgoviște la Steaua.

(n.r. despre varianta Bergodi) Oricine va fi variantă bună, dacă poate să crească nivelul de joc al acestei echipe. Sper ca în anul care vine să fim în primele șase. Orice antrenor care vine trebuie să ocupe un loc peste locul 7.

(n.r. despre o eventuală revenire a lui Nicolo Napoli) Nimic nu e exclus, totul e posibil, o să râdă lumea, deja a început. Napoli este un antrenor care a fost compatibil cu patronul 9 sau 10 mandate, un antrenor bun, care poate să se exprime și la alte echipe, din păcate nu a îndrăznit. A mai fost o tentativă la Iași, la Brașov, și cam atât”, a spus Marcel Pușcaș.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit miercuri de Neftchi Baku.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: