Actualitate

Pensionarea minerilor nu este o urgență

Un miner care a contestat decizia de pensionare la Tribunalul Gorj a primit termen de judecată tocmai în septembrie.

Magistrații protestează în această perioadă pentru pensiile lor și amână toate cauzele pe care nu le consideră urgente. Cum peste două săptămâni începe vacanța judecătorească, sunt date termene tocmai în septembrie.

“Având în vedere că prin Hotărârea nr.3/20.06.2023 a Adunării Generale a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Gorj s-a hotărât, începând cu data de 20.06.2023, ora 11.00, amânarea judecării cauzelor cu excepţia celor urgente nominalizate în anexă la această hotărâre iar dosarul de faţă nu se încadrează în această listă de cauze urgente instanţa va acorda un nou termen de judecată la data de 07.09.2023”, este decizia de joi a Tribunalului Gorj.

Nu este clar cât va mai dura acest protest al magistraților, care comunică destul de puțin în spațiul public, poate și pentru că mulți oameni sunt împotriva pensiilor speciale. Cu toate acestea, un lucru pare de neînțeles. Dacă judecătorii recurg la greve pentru pensiile lor, nu se presupune că-i o problemă urgentă și serioasă?! Păi, în cazul ăsta, decizia unui miner de pensionare, nu se presupune că ar trebui să fie la fel de urgentă și de serioasă și ea? 

Vizualizări: 4,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: