Eveniment

Pensionară tâlhărită pe stradă

O pensionară care mergea pe stradă a fost jefuită de un tânăr aflat pe bicicletă. Femeia de 69 de ani a alertat miercuri poliția. 

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce femeia se afla pe strada 11 Iunie din municipiul Târgu-Jiu, o persoană aflată pe bicicletă, a cărei identitate nu o cunoaște, i-a smuls din mână plasa în care avea un portofel cu documentele personale, un card bancar și suma de 90 lei.

„În temeiul sesizării, toate patrulele aflate în serviciu au fost mobilizate pentru căutarea persoanei bănuite de comiterea faptei. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu-Jiu bănuit de săvârșirea infracținuii de tâlharie calificată”, a transmis IPJ Gorj.

După ce a smuls plasa femeii, tânărul a încercat să utilizeze cardul bancar la un ATM din municipiu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la acces ilegal la un sistem informatic.

La data de 10 noiembrie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

 

Vizualizări: 1,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: