Politică

Pecingină, pus să se ocupe de PNL Sector 3. Val de demisii!

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3. 

Zeci de membri ai Tineretului Național Liberal Sector 3 și-au depus vineri seara demisiile la partid, a declarat liderul acestora, Petruț Gheorghiță. Acesta și-a justificat demersul prin faptul că PNL s-a depărtat de valorile liberale și a trădat electoratul.

Pecingină spune că nu ar fi găsit demisiile la partid. „În calitate de secretar general adjunct al PNL, desemnat să preiau patrimoniul filialei PNL Sector 3, inclusiv baza de data, am cercetat povestea demisiilor din organizaţie, despre care am citit în presă. Socoteala aruncată în presă, nu se potriveşte cu cea găsită în sediu. Am rămas surprins să găsesc la secretariat înregistrate doar 5 demisii, iar dintre cei 5, 4 demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL, ci doar unul singur. Iar acela nu este membru PNL Sector 3, ci membru Sector 1. Totuşi, pentru a clarifica situaţia, am cerut explicaţii Secretariatul General al organizaţiei, însă fără rezultat, scuzându-se că niciunul dintre ei nu este în oraş. În orice caz, totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă, baza de date predată numărând 1.099 de membri”, a scris Gheorghe Pecingină, sâmbătă pe Facebook. 

Gheorghiţă a postat imagini cu tinerii liberali stând la coadă pentru a-şi prezenta demisiile. Acesta a susţinut că a văzut o decădere morală absolută în PNL şi cum respectul şi verticalitatea sunt înlocuite de oportunism şi servilism. 

Vizualizări: 3,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: