Social

Panouri solare la blocurile din Gorj – Proiectul ÎntreVecini se extinde

Proiectul ÎntreVecini, o iniţiativă pentru instalarea de panouri fotovoltaice în blocuri, se extinde la nivel naţional şi ajunge în şase judeţe: Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Mureş şi Prahova.

Cei interesaţi să se alăture iniţiativei se pot înscrie pe platforma www.intrevecini.ro până la data de 18 octombrie 2023, completând formularul de înscriere cu mai multe detalii despre comunitatea lor şi motivându-şi dorinţa de a face parte din proiect. Proiectul-pilot al asociaţiei a fost implementat în sectorul 6 al Capitalei.

ONG-ul Între Vecini le oferă celor care locuiesc la bloc, prin asociațiile de proprietary, șansa de a deveni prosumatori, respectiv mici producători de energie electrică, beneficiind de costuri reduse la consumul comun de energie electrică.

Proiectul este susținut de BRD Groupe Société Générale, în calitate de partener principal al ediției de anul acesta, și asigură montarea de panouri fotovoltaice pe bloc, precum și desfășurarea unor acțiuni sustenabile, toate în valoare de câte 15.000 de euro per comunitate. 

 

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: