Social

Primar: Nouă ani am bătut drumurile pentru acest proiect

Comuna Turburea, din județul Gorj, va avea una dintre cele mai moderne săli de sport din zona noastră. Proiectul a fost finanțat de Compania Națională de Investiții și a costat aproximativ două milioane de euro. În zilele ce urmează, un reprezentant al CNI va ajunge în Turburea pentru o vizită de lucru. 

După ce stadiul lucrărilor va fi inspectat, se va stabili o dată pentru recepție. Primarul localității, Ion Bîrcă consideră proiectul unul "de suflet" și mărturisește că ani la rând a mers la București și a bătut la ușile celor care trebuiau să-i aprobe investiția. 

"Recepția lucrărilor la sala de sport din localitatea Turburea este un moment pe care toată comunitatea îl așteaptă cu nerăbdare. A costat aproximativ două milioane de euro și este unul dintre cele mai importante obiective pe care noi, ca administrație locală, ni le-am atins. S-a lucrat la foc automat aproape doi ani de zile și, iată, ne apropiem de inaugurare. Acolo vor putea să practice sportul atât cei 500 de copii, de la școlile din Turburea, cât și tinerii din localitate", a afirmat primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă.

Primarul Bîrcă a susținut sportul, mai ales cel practicat de copiii din localitate.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: