Social

Politicul se implică în problema celor 1800 de ”determinați” de la CEO

Președintele social democraților gorjeni, Mihai Weber, dă asigurări că nu se pune problema de disponibilizări la Complexul Energetic Oltenia. Deputatul spune că a purtat deja discuții în acest sens și nimeni nu-și permite să facă astfel de lucruri acum.

Mai mult decât atât, Weber spune că este nevoie în continuare de noi angajări în cadrul producătorului energetic. „A fost o implicare totală din partea parlamentarilor PSD pentru prelungirea mandatelor acestor oameni. Vorbim de 1800 de familii care și-au pus speranța într-un viitor și riscau să fie trimiși acasă. Am discutat și nu se pune problema să se piardă locuri de muncă în Complexul Energetic Oltenia. O să luptăm ca și acești oameni, dar și alții, să nu aibă probleme. Este nevoie de personal calificat în cadrul companiei”, a declarat deputatul PSD Gorj, Mihai Weber.

 

Cât despre posibilitatea ca cei 1800 de angajați cărora le expiră contractele la finalul acestui an să aibă contracte de muncă pe perioadă nedeterminată,

Weber afirmă că se face o analiză în fiecare carieră și la fiecare loc de muncă în parte. „Asta este o discuție. Se analizează fiecare loc de muncă în parte, fiecare carieră, pentru că în unele zone se va înceta activitatea, însă acest lucru nu se poate face brusc. Sunt lucruri care se discută punctual. Ne vom lupta ca niciun om din cadrul CEO să nu plece acasă”, a încheiat liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

Vizualizări: 2,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: