Ultima oră

Trupa lui Adi Roșu, victorie fără emoții cu ACS Brașov

CSM Târgu Jiu – ACS Ralph Brașov 89-66

CSM Târgu Jiu 2 s-a impus fără probleme în fața echipei ACS Ralph Brașov, scor 89-66. Meciul a contat pentru etapa a 13-a din Liga 1. În urma acestei victorii, echipa pregătită de Adrian Roșu a urcat pe locul 5 în clasamentul Grupei A. Andrei Bărăgan a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 24 de puncte marcate. 

Adrian Roșu a primit un cadou frumos din partea jucătorilor săi, cu ocaziei zilei de naștere, victoria fără emoții cu Ralph Brașov, scor 89-66. A fost un meci dominat de jucătorii gorjeni, care s-au impus în trei din cele patru sferturi ale jocului, gorjenii pierzând la limită sfertul trei, dar care nu a pus în pericol victoria echipei din Târgu Jiu. 

Antrenorul nostru a fost mulțumit de prestația echipei sale, dar mai ales a juniorilor care au venit de pe bancă. Aceștia au avut o contribuție decisivă în obținerea victorie. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Mă bucur pentru victorie, dar cel mai mult mă bucur pentrua titudinea cu care au jucat băieții în acest meci. Toți jucătorii au fost super implicați, dar sunt fericit pentru performanța realizată de Rareș Ungureanu și de cei doi juniori, Duca Rareș și Filip Mihai. Asta nu discreditează aportul pe care l-au adus ceilalți, dar pur și simplu mă bucur enorm când juniorii intră pregătiți de joc și performează. Mă bucur că am reușit să-i învingem la o diferență mai mare decât am pierdut noi in tur”.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 24p, Rareș Duca 7p, Luca Gheorghescu, Alexandru Berca 21p, Lucian Toma 3p, Robert Paliciuc 2p, George Răzvan Pavel, Rareș Ungureanu 15p, Mihai Filip 12p, Alexandru Mitu 5p. Antrenor: Adrian Roșu. 

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: