Politică

Orban ia în serios o candidatură la prezidențialele din 2024

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marți, la Kanal D, că este conștient că trebuie să ia în serios şi candidatura la preşedinţia României, odată cu candidatura pentru un nou mandat de președinte al formațiunii liberale.

Întrebat dacă va lua în calcul o candidatură la alegerile prezidentiale din 2024, Orban a spus că este prematur să se pronunțe acum. “E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Orban la Kanal D.

Fostul premier a precizat că va face analize serioase, pentru ca alegerile să fie câştigate cu cel mai bun candidat. Acesta a declarat că se consideră un om politic care ia în calcul toate alternativele, având o gândire strategică.

Vizualizări: 2,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: