Social

O întreagă comunitate în doliu

Este doliu în Târgu-Cărbunești, orașul natal al lui Albert, tânărul de 22 de ani care a murit într-un accident de circulație în localitatea Scoarța. Visa să devină polițist, dar n-a mai absolvit Școala de Agenți de Poliție din cauza unor probleme de sănătate.

Sportivii din oraș au ținut un moment de reculegere la începutul meciului de fotbal. „Am ținut un moment de reculegere pentru Albert. El ne-a susținut mereu din tribune și suntem în stare de șoc de când am auzit de accident. Eu am înțeles că a adormit la volan și așa a intrat pe contrasens. E o tragedie. El visa să devină polițist, dar i s-a frânt acest vis, iar acum când spera că se va însănătoși și va fi bine, a pierit de tot. E cumplit pentru cei care îl cunoaștem”, a spus un prieten al tânărului.

Întreaga comunitate s-a unit pentru ca Albert să aibă șansa la viață. „Când am aflat că are probleme de sănătate, toți ne-am unit pentru că îl știm de mic copil, îi cunoaștem familia. Albert era un copil foarte cuminte și nimănui nu-i vine să creadă că vorbim la trecut de el acum”, a spus primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău.

Și studenții de la Universitatea Constantin Brâncuși, unde tânărul era student, au transmis condoleanțe familiei: „Suntem profund îndurerați să aflăm despre tragicul accident rutier care a luat viața colegului nostru de facultate, Albert. Albert era o persoană cu un viitor promițător, harnic și ambițios în urmărirea visurilor sale, iar pierderea sa lasă un gol imens în comunitatea noastră. În aceste clipe grele dorim să transmitem sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Este foarte amar să-i pierdem pe cei dragi și este de două ori mai amar dacă ne părăsesc oameni tineri, frumoși și talentați”.

Vizualizări: 1,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: