Eveniment

Achitat pentru violență, condamnat pentru ultraj

Un gorjean din Peșteana Jiu a fost condamnat zilele trecute, definitiv, la nouă luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj, după ce a amenințat polițiștii cu drujba. Bărbatul a scăpat de acuzația de violență, deși și-a păruit mama, judecătorii apreciind că era în legitimă apărare, câtă vreme mama lui îl lovise de două ori cu bâta în cap.

Fapta s-a petrecut în decembrie 2021, când polițiștii au fost sesizați cu privire la un scandal care are loc într-o gospodărie. Bărbatul era supărat că fusese internat la Psihiatrie în urmă cu câteva zile, astfel că a luat drujba pe care o pornea amenințător, mai ales atunci când a văzut polițiștii.

La proces, bărbatul a fost apărat de părinți, mama spunând că nu a fost lovită. Ea și-a lovit fiul cu parul în cap, pentru că acesta distrugea bunuri din casă, iar fiul s-a înfipt în cocul ei pentru că se dezechilibrase. Mai mult, nu ar fi pornit drujba ca să îi sperie pe polițiști, pentru că o pornise înainte să îi vadă pe aceștia.

Pentru că mai avea pedepse din urmă, acestea au fost cumulate, rezultând un an de închisoare cu suspendare, dar și 60 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Bâlteni.

Vizualizări: 911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: