Ultima oră

Nouă victime în urma unui accident pe DN 64

În urma ciocnirii a două mașini într-un accident care a avut loc duminică în județul Vâlcea au rezultat nouă victime, dintre care opt răniți din accidentul rutier și un aparținător care a suferit un atac de panică. 

Două dintre victimele care se aflau în stare destul de gravă au fost transportate la UPU Vâlcea de către trei ambulanțe SAJ și un echipaj SMURD care au preluat cinci victime, alte patru victime fiind evaluate la locul accidentului.

La accidentul rutier s-a deplasat şi autospeciala de transport pentru victime multiple de la Râmnicu Vâlcea după ce, la faţa locului s-au constatat că un număr de opt persoane evaluate au suferit leziuni, acestea primind îngrijiri medicale la locul intervenţiei, după cum a transmis ISU Vâlcea: „9 victime din care 8 din accidentul rutier și un aparținător cu atac de panică. Două victime sunt considerate grave. Au fost transportate 5 persoane la UPU de către 3 ambulante SAJ și un echipaj SMURD. Încă patru victime au fost evaluate la locul accidentului”.

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: