Ultima oră

Inundații pe DN7, trafic restricționat

Traficul rutier este restricţionat pe drumul naţional DN 7, localitatea vâlceană Călimăneşti, din cauza faptului că strada a fost inundată. Intevin pompierii cu motopompe pentru a degaja apa.

„Pe DN7 km 195, în localitatea Călimănești, carosabilul este inundat, o să intervină echipaje ISU cu motopompe, iar  traficul rutier urmează să fie restricționat pe reprize și deviat pe DN7CC.

Polițiștii Serviciului Rutier, orașului Călimănești și  lucrători SDN sunt prezenți la fața locului pentru măsuri specifice. În prezent se circulă îngreunat”, transmite IPJ Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni intervin sâmbătă după-amiaza în mai multe localităţi din judeţ, unde au fost semnalate inundaţii în urma precipitaţiilor abundente.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, sunt probleme în Râmnicu Vâlcea, pe strada Bujorencii, unde este inundată o gospodărie, în comuna Bujoreni şi în comuna Sălătrucel, unde sunt mai multe gospodării şi grădini sub ape, dar şi la Băile Olăneşti, unde un operator de turism a anunţat că i s-a inundat bucătăria şi zona SPA.


 

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: