Ultima oră

O femeie și un copil, loviți pe trecerea de pietoni

O femeie și un copil de trei ani au fost loviți sâmbătă de o mașină chiar pe o trecere de pietoni, în Drobeta Turnu Severin. 

Accidentul s-a produs sâmbătă în momentul în care cei doi se aflau pe o trecere de pietoni de pe principalul bulevard. Semaforul din zonă nu mai funcționa după ce, anterior, avusese loc un alt accident în zona respectivă.

„Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu la intersecția cu strada Independenții s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 56 de ani, din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Independenții, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat doi pietoni, o femeie de 54 de ani și un minor de 3 ani, ce se angajaseră în traversarea străzii pe marcaj pietonal. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonilor, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a anunțat IPJ Mehedinți. 

Femeia a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior și a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportată la spital. Copilul a fost transportat, în stare de conștiență, la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: