Ultima oră

A căzut de la etajul trei al spitalului 

Un pacient internat la Neurochirurgie a căzut în gol de la etajul trei al Spitalului Municipal Sibiu. 

Tragedie la secția de Neurochirurgie a Spitalului Municipal Sibiu, acolo unde un bărbat a căzut în gol de la etajul trei al unității medicale.

Spitalul urmează să declanșeze o anchetă administrativă pentru a identifica exact toate circumstanțele acestui incident.

Pacientul fusese adus la spital o plagă fronto-parietală pe partea dreaptă, care a fost suturată în secția UPU a spitalului. În urma examenului tomografic medicii au descoperit că bărbatul avea și cutia craniană fisurată, acesta fiind preluat și internat la secția de Neurochirurgie.

„Subliniem că la momentul prezentării in UPU și în momentul internării pacientul a fost perfect conștient, cooperant, nu a fost agitat psihomotor și nu a prezentat halenă etanolică. Prin urmare nu a fost necesară nicio măsură specifică suplimentară. Pacientul a comunicat permanent cu personalul pe toată perioada internării și nu a existat suspiciune unui posibil sevraj”, a transmis unitatea medicală într-un comunicat de presă.

În urma reexaminării la Computerul Tomograf s-a evidențiat o evoluție favorabilă. „De asemenea, în cadrul vizitelor medicale de la orele 11.00 si 14.00 pacientul a continuat să fie cooperant, comunicativ și fără semne de agitație psihomotorie care se determine măsuri speciale, situație consemnată”, a mai precizat sursa citată.

În seara aceleași zile însă, pacientul a căzut de la etajul trei al secției Neurochirurgie. După incident s-a intervenit de urgență și pacientului i s-a acordat primul ajutor, fiind internat ulterior în cadrul secției ATI, fiind intubat.

Circumstanțele evenimentului nu au fost încă stabilite, iar poliția Sibiu s-a autosesizat pentru a investiga acest caz în urma informațiilor apărute în presă.

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: