Actualitate

Municipiul Târgu-Jiu are arhitect

După mulţi ani municipiul Târgu-Jiu va avea arhitect. Până acum aceste atribuţii au fost delegate mai multor persoane din primărie. Primarul Marcel Romanescu spune că de mult timp încearcă să găsească o persoană specializată pentru acest post.

"Din 2017 încerc să găsesc un specialist care să ocupe această funcţie de arhitect. Am scos postul de trei ori la concurs, dar nimeni nu a fost interesat. De data aceasta am găsit o persoană, este vorba de Mihaela Pârvulescu, arhitect, absolventă a Facultății de Arhitectură din Bucureşti. Contractul va începe de pe 1 aprilie", a declarat Marcel Romanescu.

De 20 de ani Municipiul Târgu-Jiu nu are o persoană specializată pentru postul de arhitect, situaţia fiind asemănătoare şi la Consiliul Judeţean, transmite primarul. "Discutăm de o perioadă de 20 de ani în care municipiul Târgu-Jiu nu a avut o persoană specializată pentru acest post şi din păcate în acest moment nici Consiliul Judeţean nu are ocupată această funcţie cu un specialist în domeniu", a spus Marcel Romanescu.

Este arhicunoscut faptul că la Direcția de Urbanism au fost nenumărate probleme de-a lungul timpului, una din cauze fiind chiar lipsa unui arhitect specializat.

Vizualizări: 2,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: