Actualitate

Parc industrial la câțiva kilometri de Târgu Jiu

Consiliul Judeţean Gorj a demarat procedurile pentru a intra în posesia unui teren de 10 hectare, din Comuna Băleşti, în vederea creării unui parc industrial. 

"Vom înainta o cerere către UAT comuna Bălești, ca în următoarea ședință de Consiliu Local să aprobe preluarea în administrare de către Consiliul Județean Gorj, prin parcul industrial, a unei suprafețe inițial de 10 hectare. Cele 10 hectare îndeplinesc toate condițiile pentru dezvoltarea mai multor afaceri în zonă, având în vedere existența în proximitate a rețelei de apă și canalizare, a rețelei de energie electrică și a rețelei de gaz natural. Prin aceeași hotărâre, am împuternicit și am acordat sprijinul parcului ndustrial de a întocmi studiul de fezabilitate, astfel încât să vină un terț, o persoană de specialitate, să spună exact modul de organizare a aceleiași suprafețe de 10 hectare", a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Judeţean Gorj. 

Acesta a spus ca suprafaţa va fi pusă la dispoziţie investitorilor în vara acestui an. "Pe lângă cele 10 hectare există şi posibilitatea extinderii, dar am făcut acest demers rapid, pentru cele 10 hectare, ca până în vara acestui an suprafaţa să fie pusă la dispoziţie", a spus Cosmin Popescu.

Vizualizări: 2,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: