Politică

Morega și-a prăjit creierul. Pe grătarul stradal!

Municipiul Motru a ajuns, din nou, de râsul Internetului! Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, o stradă și un trotuar recent reabilitate au fost surprinse în stare de ebrietate, acum a venit rândul unor capace de canalizare. Acestea arată, mai degrabă, a grătare pe care se fac micii, iar acest aspect nu a scăpat neobservat de cei care au trecut pe lângă ele. 

Capacele cu pricina se află pe o stradă din apropierea blocului D1, susțin locatarii. Tot ei fac apel și la autoritățile competente să ia atitudine și să verifice modul în care s-au cheltuit banii pe investiția de tot râsul. 

„Grătar de mititei prins în bitum, peste gura de canalizare la bl. D1, în orașul Motru. Domnilor, cei care sunteți plătiți să luați atitudine împotriva fraudării banului public, vă rog să luați măsuri. Motrenii, susțin că acest aspect nu este singular în acest oraș și că situația asta este de vreo 2 ani dar că încă mai sunt canalizări care au fost "uitate". Domnule primar, vă place?”, a comentat un internaut.

Și comentariile au continuat. Toată lumea a asemănat grilajul pus peste gura de canal, cu un grătar folosit la iarbă verde.

„Cărbuni au lăsat sub el?”

„Cum sa îți bați joc de grătarul de mici?”

„A fost pus cu grijă sa fie apa filtrată, sa nu curgă impuritati în canal.”

Mulți văd, putini pricep. Strategia primarului Morega este cu bătaie lungă. Anul viitor sunt alegeri, votantul bezmetic, după câteva beri și câțiva mici premeniți pe grătarul stradal, se pliază perfect pe străzile și trotuarele șerpuite. "Continoăm îmbreună" 

 

Vizualizări: 2,982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: