Actualitate

Modernizare la UM Sadu. Investiție de zeci de milioane de lei!

Administrația Uzinei Mecanice (UM) Sadu a inițiat demersurile în vederea modernizării activității de producere a armamentului. Societatea investește nu mai puțin de 35 de milioane de lei pentru achiziția unei noi linii tehnologice. 

Pentru cumpărarea acesteia, fabrica de armament de la Bumbești Jiu organizează o licitație. ”Obiectivul general al achiziției îl constituie modernizarea fabricației de muniție de infanterie de calibru mic în vederea adaptării acesteia la cerințele de înzestrare ale forțelor armate și la mediul concurențial. Scopul acestei proceduri de atribuire este achiziția unei Linii de echipamente pentru capsulare, încărcare-asamblare și ambalare muniție de infanterie calibre mici”, scrie în anunțul de achiziție. 

Achiziția cuprinde proiectarea, fabricarea, testarea, inspecția înainte de livrare, livrarea, instalarea, instruirea personalului, recepția și garanția liniei de echipamente.

Ofertele primite pentru cumpărarea noii linii tehnologice vor fi deschise în data de 3 aprilie, care este și termenul limită pentru depunerea acestora de către furnizorii interesați. Contractul vizează o perioadă de 20 de luni.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: