Actualitate

Concurență mare la concursurile pentru șefia posturilor de poliție

Numeroși candidați s-au înscris la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliției Județean (IPJ) Gorj pentru ocuparea funcțiilor de șef de post în câteva localități din județ, cu recrutare din sursă internă. 

Pentru șefia Postului de poliție Turcinești s-au înscris șase candidați, însă doar patru au fost validați, ceilalți doi fiind invalidați din cauză că le lipseau de la dosar anumite documente. 

La concursul pentru funcția de șef de post vacantă la Padeș au aplicat doi candidați, ambii fiind validați. Pentru funcția de șef de post la Bâlteni a fost depusă o singură candidatură, iar pentru cea care este vacantă la Postul de poliție Peștișani au aplicat trei candidați. 

Numeroase candidaturi au fost depuse și pentru funcția de șef de post la Postul de poliție Jupânești, respectiv șase dosare, din care cinci au fost validate. Pentru șefia Postului de poliție Țânțăreni au aplicat patru persoane, însă o candidatură a fost invalidată. 

Pentru șefia Postului de poliție Arcani au fost depuse trei dosare, unul fiind invalidat, iar pentru Postul de poliție Slivilești o singură candidatură. 

Conform calendarului, concursurile au fost programate să aibă loc în 23 februarie, 28 februarie, respectiv în 2 martie, în funcție de postul de poliție pentru care este organizată procedura. 

Vizualizări: 3,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: