Actualitate

Miner, despre liderii de sindicat: Nici acum nu realizează cât rău au făcut

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia a făcut o analiză dură a activității liderilor de sindicat, care au fost și sunt complici la închiderea, pas cu pas, a capacităților de producere a energiei pe cărbune.

“Realizările mărețe din CEO au fost făcute cu sprijinul și complicitatea sindicatelor. În schimb, sindicatele au prins os de ros și au trăit regește. Toate consiliile de coordonare au dus o viață de huzur, clase preferențiale, prime, sporuri, angajare pcr, sejur la mare sau munte, fără stres și fără sarcini profesionale etc”, susține salariatul într-un comentariu. 

Sunt oameni care au suferit din cauza liderilor sindicali mult prea apropiați de directori: “Cârdășia cu administrația au fost un calvar pentru simpli membri de sindicat, care îndrăzneau să critice activitatea emanaților. Implicarea în politică, pe principiul în spatele nostru sunt aliniate mase mari de votanți manipulați de noi, deci suntem o forță în orice alegeri centrale sau locale, oameni cu greutate pe care partidele îi îngrămădeau pe liste”. 

Din păcate, spune salariatul, liderii sindicali nici măcar nu înțeleg răul făcut. “Trăind toată viața pe picior mare, nici acum nu realizează cât rău au făcut, necrofagi care au devorat lent carcasa CEO. Speranța mai exista în a judeca pe fiecare pentru tot ce au făcut, iar averile obținute ilegal să se întoarcă la popor”, a comentat salariatul.

Are dreptate omul, dar fiecare a contribuit la răul făcut, pentru că acești lideri sindicali au fost totuși aleși. 

 

Vizualizări: 3,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: