Eveniment

Electrocutat în timp ce se afla la pescuit

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Mehedinți a fost electrocutat în timp ce se afla la pescuit după ce a atins cu undița firele de înaltă tensiune.

Pompierii au fost solicitați să intervină duminică pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 57 de ani care s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit în localitatea Obârşia de Câmp din judeţul Mehedinţi. Bărbatul ar fi atins cu undiţa firele de curent aflate deasupra apei iar în urma incidentului, are arsuri de gradele 2 şi 3 pe mâini şi picioare.

„Pompierii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină, pe raza localităţii Obârşia de Câmp, pentru acordarea îngrijirilor medicale unei persoane care s-a electrocutat. La locul intervenţiei, a fost mobilizat de urgenţă un echipaj de paramedici din cadrul Staţiei Vânju Mare cu o ambulantă SMURD. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, se afla la pescuit şi a atins cu undiţa firele de curent. Acesta a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 la nivelul palmelor şi tălpii”, a informat ISU Mehedinţi.

Paramedicii SMURD i-au acordat bărbatului primul ajutor medical de urgenţă şi l-au predat, în stare de conştienţă, unui echipaj SAJ cu medic, ulterior, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu Severin. 

Vizualizări: 1,890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: