Eveniment

Medic implicat în accidentul de la Scoarța. Update: Tânăr decedat

Un medic stomatolog din București, care colaborează cu o clinică din Târgu Jiu, a fost rănit aseară într-un accident rutier care a avut loc la Scoarța, în județul Gorj.

Din primele informații, au fost implicate două autoturisme în accident. Medicul a primit îngrijiri la fața locului, dar celălalt șofer este în stare gravă la spital.

actualizare: Tânărul de 22 de ani, implicat în gravul accident de circulație de marți seară, din comuna Scoarța, a decedat la spital, pe timpul nopții.

”În seara de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, a avut loc un accident rutier, cu două victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu către Novaci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București. Conducătorul auto de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă” informează Poliția Gorj.

Vizualizări: 2,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: