Eveniment

Terifiant! Judecătoarea a întrebat dacă tânărul decedat este în sală

O scenă revoltătoare a avut loc la Judecătoria Mangalia, unde s-a amânat procesul lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai. Judecătoarea l-a întrebat pe tatăl băiatului care a murit în accident dacă fiul său e în sală. Bărbatul a izbucnit în lacrimi pe treptele judecătoriei. Procesul a fost amânat din nou, pentru că Vlad Pascu a rămas fără avocați.

Procesul lui Vlal Pascu trebuia să înceapă joi, la Judecătoria Mangalia, însă a fost amânat pentru data de 14 martie. Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

„Eu consider această veste o sfidare la tot ce se întâmplă, la tot ce înseamnă justiție. Nu poate să-mi spună nimeni că nu s-a știut cu cel puțin cu o zi înainte că Vlad Pascu, astăzi în loc să fie la ora 9 sau prin video, e în cu totul altă parte și că nu va fi prezent aici. Eu nu cred așa ceva. S-a știut, dar este bătaie de joc”, a spus Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, una dintre victimele accidentului de la 2 Mai.

Pe de altă parte, Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Magistraţii Tribunalului Constanţa i-au respins cererea de a fi transferat în arest la domiciliu.

Vizualizări: 1,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: